يك ملت، با اقتدار علمى است كه مى تواند سخن خود را به گوش همه ى افراد دنيا برساند؛ با اقتدار علمى است كه مىتواند سياست برتر و دست والا را در دنياى سياسى حائز شود.
بیانات مقام معظم رهبری، 1382/08/08
در طی دهه ی گذشته بحث هایی در ارتباط با شهرهای هوشمند وجود داشته که توسعه ی قابل توجهی داشته اند و محدوده ی جامع این تعریف ها برای شرح هدف و پدیده ی شهرهای هوشمند و فرآیند توسعه ی مورد نیاز برای تغییرات شهرها و شهرهای هوشمند می باشد. با بررسی مراکز تحقیق- دانشگاه ها- نهادهای عمومی و شرکت ها می توان بحث ها را توسعه داد و تمرکز بر جنبه های مختلف مسئله و بررسی بخش های مختلف نوآوری است. هوشمندی سطوح مختلفی دارد:
- اولین بررسی ها برای تعداد حوزه های اجتماعی و فناوری است که با اولویت ها پوشش داده می شود. در این مورد متغیر های بافت مربوطه با انتخاب فنی انجام می شوند.
- بخش دوم طراحی شهری و دیدگاه ظرفیت هاست که عامل اصلی و اثربخش در اجرای پروژه های هوشمند است. بر این اساس هوشمندی را می توان با کیفیت معماری انتخاب های نظارت درک کرد.
- بخش سوم در مورد بهبود کیفیت ساکنان شهری است. در این بخش زمینه ی اجتماعی و اقتصادی وجود دارد که در آن اولویت ها در بخش تصمیم گیری در پذیرش و کاربرد اجرا می شوند. تنها زمانی که این حالت روی می دهد می توان تاثیر واقعی را نشان داد که اندازه گیری آن عامل ضروری است.
هدف از این نشریه افزایش گستره های علوم نوین شهری در زمینه هوشمندسازی و تکنولوژی های نوین بوده و سعی دارد همزمان با علوم جهانی حرکت کرده و متخصیصن شهرسازی و علوم مرتبط با شهرسازی را با این مفاهیم آشنا سازد.
امور پژوهشی
اخبـــــار :

